top of page

BANDIITIT

VYÖHYKKEEN HAASKAT

Bandiitit ovat Vyöhykkeelle päätyneitä alamaailman edustajia sekä muita rikollisia, joiden tavoitteena on rikastua keinoja kaihtamatta.

Referenssikuvat

VARUSTEET

bandits.png

Bandiitit eivät ole yhtenäinen taho, vaan sirpaloitunut lauma hajanaisia jengejä ja ryhmiä joiden asenteet ja toimintatavat vaihtelevat joukkiosta toiseen. Kaikki bandiitit eivät ole myöskään hyvissä väleissä keskenään, ja aivan kuten Vyöhykkeen ulkopuolella, välienselvittelyt eri tahojen kesken ovat arkipäivää.

Bandiitit keräävät elantonsa erinäisin keinoin; suurin osa harrastaa mielivaltaista heikompien ryöstelyä, mutta toiset ryhmät kiristävät suojelurahaa trokareilta, salakuljettavat aseita, tai jopa harjoittavat koronkiskontaa.

Näiden rikollisten taustat vaihtelevat huomattavasti - joukkoon mahtuu kaikkea pikkukaupunkien pikkurikollisista kovaksikeitettyihin vory v zakoneihin, mutta yhteistä heille on häikäilemättömyys, sumeilemattomuus, ja opportunismi.

PELITYYLI

 

Bandiittien peli on hyvin vapaata. Pelinjohto tulee ohjeistamaan bandiitteja alkutilanteesta tarkemmin pelissä, sekä antamaan heille vinkkejä ja täkyjä mahdollisuuksista. Odotettavissa on löyhässä lainsuojattomien joukkiossa toimimista, tavoitteena ansaita rahaa ja valtaa.

Osapuolen VHL-pisteet: 2 pistettä.

Bandiitit suosivat kevyttä varustusta stalkerien tavoin. Tummanpuhuva vaatetus sekä verryttelyasut ovat erityisen suosittuja bandiittien keskuudessa, kuten ovat myös pitkät takit.

Asesuositukset:
- AKMS, AKS-74, AKS-74U, MP5
- Haulikot, erityisesti katkaistut haulikot
- Pistoolit, erityisesti suurikaliiperiset

Vaatetus:
-
Mustat ja tummat siviilivaatteet
- Verryttelyasut
- Nahkatakit
- Pitkät takit
- Farkut

Kantolaitteet:
- Armeijaylijäämävyöt ja valjaat taskuineen
- Kevyet chest rig - tyyppiset ratkaisut
- Leipälaukut, olkalaukut, pienet reput

Värit ja kuviot:
-
Musta; bandiittien varusteisiin sisältyy aina selkeästi näkyvä musta väri
- Maastokuviot kiellettyjä vaatteissa

Muuta:
-
Vaatimuksena jonkinlainen kasvomaski; kommandopipo, huivi, tai kaasunaamari
- Kynsikkäät ovat vahvasti suositeltuja

bottom of page