top of page

TROKARIT

Tuomiopäivän kauppiaat

Samalla kun Vyöhykkeen rikkauksista kertovat tarinat levisivät kansan keskuuteen, trokareita alkoi ilmestyä Vyöhykkeelle ja sen liepeille. He ostavat, myyvät, välittävät ja tahkoavat kylmää käteistä Vyöhykkeen kulkijoiden kustannuksella.

Artifaktin kuljettaminen Vyöhykkeen ulkopuolelle on vaarallista ja myynti hankalaa, mutta trokari hoitaa asian puolestasi -tosin käteen jää vain ehkä viidennes artifaktin varsinaisesta arvosta. He tuovat ruokaa ja juomaa vyöhykkeelle, sekä paikkaavat puutteita varustuksessa korvausta vastaan, joten sotilaatkin usein katsovat heidän toimintaansa läpi sormien. Vyöhykkeen sisäinen ekonomia pysyy toiminnassa trokarien avulla.

Trokarit harvoin riskeeraavat tuotteitaan, tai vielä vähemmän henkeään, joten he mielellään palkkaavat muut tekemään hommat mitä itse karttavat. Nämä vaihtelevat pakettien salakuljettamisesta rajan ylitse vaikkapa kauppiaan intressejä häiritsevän bandiittijoukon karkoitukseen.

PELITYYLI

Trokarit ylläpitävät baaria, käyvät kauppaa, sekä järjestävät tavaran salakuljetusta Vyöhykkeeltä ulos ja takaisin. Lisäksi trokareilla tulee olemaan huomattava määrä erilaisia tehtäviä. Trokareilla pelatessa voit odottaa jatkuvaa vuorovaikutusta ja kanssakäymistä muiden pelaajien kanssa.

trokarit.png
bottom of page