top of page

CLEAR SKY

Vastauksia etsimässä

Clear Sky on yksi vähiten tunnetuista Vyöhykkeen joukkioista. Nämä sinisiin pukeutuneet stalkerit ovat tiettävästi itsenäisiä tutkijoita, joiden ensisijaisena tavoitteena on selvittää, että mikä Vyöhyke on, mikä sen loi, ja miten ihmiskunta voisi elää sen kanssa yhdessä.

clearsky.png

Clear Skyn kerrotaan vaikuttavan ensisijaisesti Vyöhykkeen suurella suolla, välttelevän kontaktia muiden stalkerien kanssa - keskittyen tutkimustyöhönsä. Monella Clear Skyn jäsenellä onkin akateeminen tausta, mutta suurin osa Clear Skysta koostuu tavanomaisista stalkereista, jotka lähinnä tekevät kenttätyötä tutkijoiden ohjeistamana.

 

Tieteellisestä lähestymistavastaan huolimatta Clear Sky on luonteeltaan täysin pragmaattinen, ja heidän tiedetään olevan myös valmiina tarttumaan aseisiin tarpeen vaatiessa.

 

Vaikka Clear Sky on aina ollut eristäytyvä, niin viime aikoina kaikki havainnot ovat loppuneet kuin seinään. Väitetään, että heidät olisi viimeksi nähty matkalla kohti Limanskin aavekaupunkia - mutta stalkerit eivät osaa vastata siihen, että mitä he sieltä halusivat, tai mitä heille tapahtui siitä eteenpäin.

PELITYYLI

Clear Sky on itsenäinen ryhmittymä tutkijoita, mutta heidän peli painottuu tämän sijaan vahvasti tunnelmointiin, eläytymiseen ja tarinankerrontaan. Clear Skylla pelatessasi on silti mahdollista, että päädyt taisteluun, mutta tämä ei ole osapuolen ensisijainen fokus. Osapuoli on luonteeltaan vahvasti juonivetoinen.

ERITYISOSAPUOLI

Osapuolen hyvin rajoitetun pelaajamäärän sekä pelillisen roolin vuoksi osapuolelle on erillishaku. Mikäli haluat osallistua peliin tällä osapuolella, täytä ensisijaisesti pelin sivuilta löytyvä hahmolomake, ja ole sen jälkeen yhteydessä pelinjärjestäjiin

Referenssikuvat

VARUSTEET

Osapuolen VHL-pisteet: 3 pistettä.

Clear Skyn varustus on pääosin tyypillistä stalker-varustusta, eli kevyttä ja toiminnallista ylijäämää, sekoitettuna rajattuun määrään vanhempia kaupallisia varusteita.

Asesuositukset:

- AKM, AK-74, AKS-74U

- MP5, Colt Commando, SG550

- Makarov PM, CZ75, Beretta 92

Vaatetus:

- Ylijäämä- tai muu kenttäkelpoinen vaatetus hyväksytyissä väreissä

- Vaatetuksesta vähintään ylä- tai alaosan on oltava selkeästi sininen

Kantolaitteet:

- Armeijaylijäämävyöt ja valjaat taskuineen

- Kevyet chest rig - tyyppiset ratkaisut

- Leipälaukut, olkalaukut, pienet reput

- Kevyet, pehmeät suojaliivit näkevät usein käyttöä

Värit ja kuviot:

- Hyväksyttyjä maastokuvioita ovat siniset maastokuviot: esimerkiksi Kamysh Urban, sininen Rastr, ja sininen Woodland

- Vaatetuksessa hyväksytään myös yksivärinen sininen, sekä harmaa, ja musta

- Värikokonaisuuden on oltava selkeästi sinipainoitteinen

- Taisteluvarusteissa suositellaan vahvasti käyttämään vihreää ja mustaa, tai metsämaastokuvioita rajatusti

Muuta:

- Suojautuminen suon elementeiltä on yleistä - korkeat maiharit, säärystimet, ja polvisuojat ovat tyypillisiä

bottom of page