top of page

STALKERIT

OPPORTUNISMIN ELKEET

Stalkereiksi kutsutaan henkilöitä jotka kartoittavat tiensä Vyöhykkeen syvyyksiin ja takaisin, ansaiten päivittäisen elantonsa sen avulla. Valtaosa saapuu etsimään artifakteja pikaisen rikastumisen toivossa, mutta joukkoon mahtuu myös palkkionmetsästäjiä, lähettejä, oppaita ja monia muita.

Yksin toimivia stalkereita kutsutaan ajoittain 'Loners'-yhteisnimellä. Vaikka heillä ei ole varsinaisia kytköksiä toisiinsa, nämä stalkerit muodostavat yhdessä kuitenkin suurimman yksittäisen tahon Vyöhykkeellä.

 

Stalkerien kokemus, varustus, ja asenteet vaihtelevat huomattavasti yksilöstä toiseen: stalkereita löytyy laidasta laitaan. Suurin osa stalkereista tapaa kuitenkin olla aloittelijoita Vyöhykkeen luonteesta johtuen; Mitä kauemmin siellä viettää aikaa, sitä alemmas mahdollisuudet selviytymisestä laskevat. Vanhoille päiville eläneistä stalkereista ei juurikaan kuule, lukuunottamatta huhuja ja tarinoita joiden totuudesta kukaan ei ota selvää.

PELITYYLI


Stalkerien sitoutumattomasta luonteesta johtuen heidän pelityylinsä on täysin vapaa. Pelaajat voivat toimia pelissä parhaaksi katsomallaan tavalla, yksin tai ryhmissä. Hahmon omat tavoitteet ovat jokaisen Stalkerin ajavana voimana; Oletko tullut etsimään artifakteja rikastumisen toivossa, vai mikä on juuri sinun syysi saapua Vyöhykkeelle?

Referenssikuvat

VARUSTEET

Osapuolen VHL-pisteet: 3 pistettä.

Koska stalkerit ovat useimmiten itsenäisiä toimijoita, heidän varusterajansa ovat löysät. Seuraavat rajat ovatkin enemmän suuntaviivoja ja suosituksia. Tärkeintä on erottuvuus muista osapuolista.

Yleisesti, stalkerit tapaavat suosia kevyttä varustusta, liikkuvasta elämäntavastaan johtuen.

Asesuositukset:
- AKM, AK-74, AKS-74U, MP5, Remington 870
- Yleinen helposti saatavilla oleva aseistus - itäblokin aseet sekä siviiliaseet

Vaatetus:
- Kuvioimattomat Gorka-puvut
- Maanläheisen väriset siviiliasut
- Vaihtelevat ylijäämäpuvut
- Kumiset ydinsuoja-asut

Kantolaitteet:
- Armeijaylijäämävyöt ja valjaat taskuineen
- Kevyet chest rig - tyyppiset ratkaisut
- Leipälaukut, olkalaukut, pienet reput

Värit ja kuviot:
- Maastopuvuissa kaikki kuviot ja värit sallittuja, jotka eivät ole muiden osapuolien käytössä
- Muissa varusteissa suositellaan välttämään muiden osapuolien kuvioita, mutta tämä ei ole ehdoton rajoitus

Muuta:
- Hupulliset takit/yläosat ovat vahvasti suositeltuja

stalkers.png
bottom of page