top of page

SEKTORI

PAIKALLINEN TILANNE

Tämä sivu kertoo pelialueena toimivan nimettömän sektorin nykyisestä tilanteesta ja sitä tullaan päivittämään pelin tapahtumien edetessä.

 

Peli sijoittuu alueelle Vyöhykkeen rajalla ja sen läheisyydessä, jonka sijaintia ei ole tarkemmin määritelty. Tämä alue sijaitsee videopelien tapahtumapaikkojen ulkopuolella ja kehittyy oman tarinansa mukaan, videopelin tapahtumat toimivat vain kehyksenä.

Pelaajat vaikuttavat pelin aikana tekemillään valinnoilla tämän Vyöhykkeen sektorin kehitykseen sekä pelin aikana, että sen tulevaisuudessa. 

Plans.png

KIERTÄVIÄ HUHUJA

Sektorilla kulkee kaikenlaisia tarinoita ja huhuja Vyöhykkeestä. Joillain näistä voi olla perää - ja jotkut näistä voivat olla täysin perättömiä. On kuitenkin yksi totuus jonka kaikki tietävät: Vyöhyke antaa - ja Vyöhyke ottaa.

Asevoimat ja trokarit
Asevoimien partioiden ja stalkerien välillä puhjeinneiden yhteenottojen seurauksena asevoimille on myönnetty lupa käyttää kuolettavaa voimaa stalkereita vastaan tarvittaessa. Tilanne ei kuitenkaan ole täysin mustavalkoinen, sillä h
uhut kertovat että paikalliset trokarit ovat päässeet jonkinlaiseen sopimukseen asevoimien kanssa. Tästä ei kuitenkaan ole varmuutta - trokarit eivät asiasta puhu ja Stalker-yhteisö välttelee sotilaita parhaansa mukaan.

Kummallisuuksia metsässä

Paikalliset stalkerit kertovat eteläisellä suolla olevan luista koostuvia riipuksia puissa. Jotkut myös väittävät nähneensä epämääräisen ryhmän liikkumassa öljylamppujen valossa kohti syvempää Vyöhykettä.

Limansk

Tarina kertoo joukon sinisiin asuihin pukeutuneita stalkereita tunkeutuneen Limanskin hylätyn kaupungin läpi kohti voimalaitosta. Heistä ei ole kuulunut sen koommin.

bottom of page