top of page

SEKTORI

PAIKALLINEN TILANNE

Tämä sivu kertoo pelialueena toimivan nimettömän sektorin nykyisestä tilanteesta ja sitä tullaan päivittämään pelin tapahtumien edetessä.

 

Peli sijoittuu alueelle Vyöhykkeen rajalla ja sen läheisyydessä, jonka sijaintia ei ole tarkemmin määritelty. Tämä alue sijaitsee videopelien tapahtumapaikkojen ulkopuolella ja kehittyy oman tarinansa mukaan, videopelin tapahtumat toimivat vain kehyksenä.

Pelaajat vaikuttavat pelin aikana tekemillään valinnoilla tämän Vyöhykkeen sektorin kehitykseen sekä pelin aikana, että sen tulevaisuudessa. 

Plans.png

AIEMMAT TAPAHTUMAT

Gradin kylää päämajanaan käyttäneet trokarit olivat järjestelleet itselleen hyvin toimivan salakuljetusringin käyttötavaralle ja Vyöhykkeen aarteille, käyttäen hyväksi asevoimien komentajan alttiutta korruptiolle. Kuten kaikki muukin hyvä, tämäkin päättyi aikanaan. Syyskuun alussa 2011 yksikkö rotatoitiin pois palveluksesta epäiltynä vartiorikkomuksista ja korvattiin uudella. Sopimus trokarien kanssa luonnollisesti raukesi.

 

Trokarien toiminnan varmuus oli jälleen vaakalaudalla ja kukaan ei tiennyt miten tilanne tulisi etenemään. Yritykset luoda uusi yhteisymmärrys asevoimien ja trokarien välillä epäonnistuivat väärinkäsitysten ja epäonnisten sattumusten seurauksena.

Tilanteen kiristyessä sektorilla nähtiin useita yhteenottoja asevoimien ja stalkerien välillä, kärjistyen stalkerien yrityksiin vyöryttää Larvan kylässä sijainnut asevoimien komentopaikka. Tappioiden kasautuessa Larvaan sijoitettu vartiojoukkue päätyi vetäytymään sektorilta, mutta tämä synnytti uuden ongelman; Ilman sopimusta asevoimien kanssa täydennysten salakuljetus alueelle on vaikeampaa kuin aiemmin.

Alueella toimi myös valtion tiedeinstuutin lähettämä ryhmä ekologeja. Viestinvaihto kertoo että heidän tutkimuksensa tuotti hyvää tulosta, mutta olosuhteet ja konfliktit tahojen välillä tekivät työstä haastavaa. Hetkeä ennen asevoimien päätöstä vetäytyä, tutkijat päätyivät kokemaan karvaan yllätyksen huomatessaan tutkimusdatansa hävinneen jäljettömiin.

Näiden tapahtumien aikana paikalliset bandiitit pitivät enimmäkseen matalaa profiilia ja välttivät aseellisia välienselvittelyjä muiden osapuolten kanssa.

KIERTÄVIÄ HUHUJA

Sektorilla kulkee kaikenlaisia tarinoita ja huhuja Vyöhykkeestä. Joillain näistä voi olla perää - ja jotkut näistä voivat olla täysin perättömiä. On kuitenkin yksi totuus jonka kaikki tietävät: Vyöhyke antaa - ja Vyöhyke ottaa.

Duty ja Freedom

Alueella liikkuessa ei voi olla huomaamatta, kuinka kiristynyt tunnelma on näiden kahden puolisotilaallisen ryhmittymän välillä. Puhetta on aselevosta, mutta sen kestävyydestä ei ole mitään takeita.

 

Syvemmän Vyöhykkeen uhat

Vain rohkeimmat päättävät lähteä tutkimaan Vyöhykkeen uumenia, sillä ainoastaan murto-osa palaa takaisin elävien kirjoissa. Selviytyjät ovat varoitelleet raskaasti varustetuista hahmoista lähempänä Vyöhykkeen ydintä, jotka avaavat tulen ilman pienintäkään varoitusta.

Hämärä joukko

Vyöhykkeen rajamailla on nähty epämääräinen joukko kaapuihin pukeutuneena. Huhut ovat epämääräisiä, mutta näiden mukaan he eivät vaikuttaneet aggressiivisilta. Kukaan ei tiedä tarkalleen mistä he ovat peräisin, mutta paikallisia he eivät olleet.

bottom of page