top of page

PELIALUE

Tapahtumapaikka

 

Tapahtuma järjestetään Chairbornen pelialueella Vihtijärvellä, osoitteessa Kytäjäntie 555, Vihti. 

Parkkipaikat

 

Parkkialue on varattu lyhyen kävelymatkan päässä pellolta, se on käytettävissä kelivarauksella. Parkkialueen sijainti Google Mapsissa on Kytäjäntie 606, juuri ennen Koivistontien liittymää. Mikäli alue on mutavelliä, autot pysäköidään pitkin tien toista reunaa.

Leiriytyminen & OFFGAME

 

Leiri- ja offgame alueen sijainti varmistetaan lähempänä tapahtumaa riippuen keliolosuhteista ja alueen tilanteesta, mutta rajataan erilleen pelialueesta varoitusnauhalla/lippusiimalla.

 

Alla hieman muistilistaa mitä kannattaa harkita mukaan, jos aikoo viettää yön Vihtijärvellä. Edellisen pelin aikoihin oli vielä reilusti lunta maassa.

Leiriytyminen:

Teltta, makuualusta, makuupussi, viltti, korvatulpat. Myös riippumatto + sadepressu kombo toimii. Muista varautua yöpakkasiin, syyskuun yöt ovat nollan tuntumassa!

Ruokahuolto ja nesteytys:

Ruokaa, juotavaa, ruokailuvarusteet, pikkupurtavaa. Pelinjohdon puolesta paikalla on syötävää, mutta tämä ei vastaa täyttä ateriaa.

Varusteet:

Lamppu (erikseen pelivarusteista), varakengät, kuivat sukat, sadeviitta, roskapussi, virtapankki, pyyhe.

KARTTA

 

Pelin sisäinen kartta on saatavilla tästä. Suosittelemme tulostamaan itsellesi kopion kartasta pelikäyttöä varten. Harkitse myös laminointia, muovitaskua tai muulla tavalla paperin suojaamista että se säilyy pelin ajan.

bottom of page