top of page

HIHAMERKIT

MERKIT

Olemme valmistelleet rajoitetun määrän velcropohjaisia kangasmerkkejä Vaanija tapahtumille. Merkit on suunnitellut Vaanijalle Kyyhkynlaulu

 

Tapahtumien merkkejä on 100 kappaletta, jonka jälkeen lisää ei ole tulossa. Merkin voi tilata Kuulaportin kautta samalla kun ostaa lippunsa, mutta mikäli se jäi huomaamatta, löydät tältä sivulta ohjeet erillistilaukseen. Molemmissa tapauksissa merkit saa käteen tapahtuman alkaessa, ilmoittautumistiskiltä.

Hintaa on 5€ per merkki ja ne voi maksaa tilisiirrolla, jolloin pätsi varataan sinulle -tai itse tapahtumassa, sen mukaan mitä on jäljellä. Merkkejä on tarjolla vain yhdet per pelaaja, ylimääräisiä ei voi ostaa varastoon.

Huom! Vanhat merkit poistetaan myynnistä sitä mukaa kun niiden varastot loppuvat.

Vaanija01.jpg

Vaanija 1 merkki

Vaanija02.jpg

Vaanija 2 merkki

Vaanija03.jpg

Vaanija 3 merkki

MAKSU

Maksu suoritetaan samalle tilille kuin pelimaksu. Maksutiedot yhdistetään nimen perusteella pelaajiin, ja merkit jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä pelipäivänä. Mikäli merkkejä on vielä jäljellä, voit ne myös ostaa käteistä tai mobilepaytä käyttäen.

Tilinumero: FI9253001720232408

Saajan nimi: Oskari Turkia

Viesti: Vaanija patch

Hinta per merkki: 5€

Mikäli joku muu hoitaa maksun puolestasi tai sinulla on muita huolenaiheita, ota yhteyttä pelinjohtoon info@vaanija.net Tuotto pätseistä menee tapahtuman kehittämiseen ja pelinjohdon hermojen latailuun.

bottom of page