top of page

FREEDOM

VYÖHYKKEEN VAPAUSTAISTELIJAT

Freedom on anarkistinen ryhmittymä ideologisia stalkereita, jotka näkevät Vyöhykkeen ainutlaatuisena lahjana ihmiskunnalle, jota kuuluu vaalia, ja josta jokaisella pitäisi olla oikeus saada oma osansa.

Freedomin näkemys Vyöhykkeen lahjoista ulottuu pidemmälle kuin sen toismaailmallisuuteen: he näkevät myös Vyöhykkeen tarjoaman vapauden ainutlaatuisena mahdollisuutena, ja ovat valmiina taistelemaan sen puolesta asevoimia ja hallituksen edustajia vastaan.

 

Vaikka näillä itseään "vapaustaistelijoiksi" kuvaavilla mustan armeijan seuraajilla ei ole perinteistä komentoketjua, upseeristoa, tai sotilaskuria, he ovat silti tulenpalavan vannoutuneita taistelussaan ideologiansa ja Vyöhykkeen puolesta. Myöskään muodollista sotilaskoulutusta ei kaikilla ole, vaikka Freedom itsessään on Vyöhykkeen kovettama.

 

Heidän periaatteidensa mukaan Vyöhykkeelle pitäisi olla kaikille vapaa pääsy, ja Vyöhykettä itseään kuuluu vaalia. Tämä sotii täysin Dutyn periaatteita vastaan, joka on aiheuttanut näiden kahden ryhmittymän välille pitkän sodan.

PELITYYLI


Freedomin peli on puolivapaata toimintaa osana organisoitua, mutta vapaasti toimivaa puolisotilaallista osastoa. Osapuolikohtaisten tavoitteiden ja tehtävien lisäksi pelaajien on myös mahdollista ajaa takaa omia henkilökohtaisia tavoitteitaan pelin lomassa. Tehtävien ja eläytymispelin lisäksi odotettavissa on taistelutoimintaa.

Referenssikuvat

VARUSTEET

Osapuolen VHL-pisteet: 3 pistettä.

Freedom on Vyöhykkeen standardeilla hyvin varustautunut, ja he käyttävät ensisijaisesti vanhempia läntisiä varusteita ja aseita. Puolisotilaallisesta luonteestaan huolimatta, he suosivat tavanomaisten stalkerien tavoin kevyttä varustusta ja liikkuvuutta.

Asesuositukset:
- M16A1, Colt Commando, G3, FAL

- MP5, L85A1, G36

- SVD, SVU, Remington 700

Vaatetus:
Ylijäämä-, tai muu kenttäkelpoinen vaatetus oikealla mainituissa kuvioissa

Kantolaitteet:
- Läntiset armeijaylijäämävyöt, -valjaat, ja -liivit taskuineen

- Kevyet chest rig -tyyppiset kantolaitteet

- Leipälaukut, olkalaukut, pienet reput

- Vanhemmat, kaupalliset läntiset taisteluvarusteet

Värit ja kuviot:
- Vaatetuksessa hyväksytään
DPM ja Woodland -maastokuviot

- Muussa varustuksessa suositellaan vahvasti käytettävän sopivia maastokuvioita, tai yksiväristä vihreää ja mustaa

Muuta:

- Vähemmän särmä, puolisotilaallinen olemus on Freedomille tyypillinen

- Suojaliivit eivät ole kiellettyjä, mutta raskas varustus ei ole Freedomille yleistä

freedom.png
bottom of page